Wädur vill hälsa dig som ny student hjärtligt välkommen till Linnéuniversitet. Hoppas att du kommer att trivas och du kommer att ha en underbar tid här på campus. Wädur är studentföreningen för er som kommer studera inom området informatik. Vår styrelse består av 13 medlemmar som aktivt gör allt i vår makt för att er studentupplevelse ska bli så bra som möjligt, både utbildningsmässigt men även socialt genom vårt sexmästeri. På nollningen som sker precis i början av er studietid kommer ni få chansen att lära känna era framtida studiekamrater samt individer inom vår förening.  Vi rekommenderar stark att alla deltar då det ofta blir ett minne för livet för deltagarna!

Första dagen kommer ni att bli introducerade av fakulteten till universitetet för att sedan ha en klassmässig introduktion till ert program.

Se även till att gilla Wädurs Facebooksida för ytterligare information. På vårt instagramkonto kan ni även följa oss och våra event. Inför nollningen kommer det finnas en officiell kick-off grupp som vi vill att alla går med i för att få så mycket information som möjligt inför allt roligt vi kommer att syssla med under nollningens gång.

Vi ser fram emot att träffa er alla till hösten och tveka inte att höra av er om någon fråga skulle uppstå!

Med Vänlig Hälsning Styrelsen